• na-bazare.com
 • Kategóriák
   
  Bevásárlókosár
  0 árucikk
   

  Clarion SRP-1723S autóhifi hangszórószett

  Clarion SRP-1723S autóhifi hangszórószett
  Katt rá a felnagyításhoz
  Ár: 32.990 Ft 23.990 Ft
  Hozzáférhetőség: 2 - 3 nap
  Gyártmány: Clarion

  Menny.: Kosárba rakom


  Technikai adatok

  A „PLATINUM” sorozat (SRP): Rugalmas megoldások a különböző zenei környezetekhez. A Clarion PLATINUM sorozata külön vezérelt mély- és magassugárzókkal kínál tökéletes megoldást az autós hangrendszer fejlesztéséhez.

  TM-GF / TW kónusz: A titánnal borított üvegszál/titánhuzalos kompozit tölcséranyag az üvegszál könnyedségét és reakciókészségét kombinálja a titánborítás merevségével, amelyet a belefűzött titánhuzalozás erősít meg.

  Fázis kúp: Az újonnan kifejlesztett fáziskúp („phase plug”) a hang irányíthatóságát segíti. A hanghullámok jellemzőit figyelembe véve az új fázisdugó segít az énekhangok tiszta reprodukálásában, mivel jobban irányíthatóvá teszi a közepes és magas frekvenciatartományokat. Ennek köszönhetően a hallgatók megtapasztalhatják a zenei jelenlét közvetlen élményét.

  Magas szintű -12dB/oktáv kétutas hangváltóhálózat feszültségosztóval (0, -3dB): Ez a precíziós hangváltóhálózat lehetővé teszi a hangszórók rugalmas integrálását számos meglévő autós hangrendszerbe, és biztosítja az optimális teljesítményt.

  Lágy dóm magassugárzó: Ez a kizárólag az SRP hangszórósorozat magassugárzóira szerelt új anyag a magas frekvenciák rendkívül jól reprodukciója érdekében kiváló egyensúlyt jelent a hajlékonyság és a keménység között. Az egyedi külsőt és megjelenést kölcsönző áttetsző fekete kialakítás jól illik a rendszer által biztosított pontos akusztikus teljesítményhez.

  A dizájn hangsúlyozza az erőteljes teljesítményt. A rácsozat méretezése csak tovább erősíti a hangszóró stílusos megjelenését. A rácsozat még jobban védelmezi a hangszórót, a mélysugárzó stabil kosara pedig a minimálisra szorítja vissza a szükségtelen rezgéseket, így garantálja a tiszta, és jól reagáló hangot.

  16,5cm -es 2-utas komponens hangszóró szett

  16,5cm-es TM-GF / titánium erősítésű kompozit membrán
  25mm-es selyem magassugárzó (transzparens fekete szín)
  Impedancia: 4 Ohm
  Terhelhetőség folyamatos (RMS): 55W RMS
  Terhelhetőség maximum zenei: 350W
  Érzékenység: 90 dB
  Frekvencia átvitel: 25 - 50.000 Hz
  Állítható magassugárzó érzékenység (0, -3dB)
  Passzív 2-utas hangváltó (12dB / oktáv meredekség)
  Magassugárzó adapter mellékelve a csomagban
  Aranyozott csatlakozók
  Védőrács mellékelve
  Mágnesvédő gumi
  Nincsenek további képek a termékről.