• na-bazare.com
 • Kategóriák
   
  Bevásárlókosár
  0 árucikk
   

  Clarion CZ 315E autórádió, fejegység USB / CD / BLUETOOTH piros világítás KIFUTÓ TERMÉK!

  Clarion CZ 315E autórádió, fejegység USB / CD / BLUETOOTH piros világítás KIFUTÓ TERMÉK!
  Katt rá a felnagyításhoz
  Ár: 42.990 Ft 39.990 Ft
  Hozzáférhetőség: 2 - 3 nap
  Gyártmány: Clarion

  Menny.: Kosárba rakom

  Clarion CZ 315E MP3/CD rádió USB-vel és Bluetooth-tal

  Leírás

  A Clarion CZ315E egy vadonatúj, elegáns kialakítású hangrendszer, amely kiváló minőségű zenei hangzást biztosít. Külső megjelenése merészen stílusos, számos átlósan futó töréssel. Ez profi küllemet kölcsönöz az egységnek, miközben megmarad az egyszerű használat is. Egyetlen egységben érhetők el a Clarion saját fejlesztésű hangtechnológiái és a hangolási lehetőségek, amelyekkel az autóhoz szabhatja a hangzást. A zene számos forrásból – a CD-től kezdve a tömörített hangfájlokig – szólalhat meg hihetetlen teltséggel. Autója tökéletes zenehallgatási környezetté válhat, így élvezetesebb lesz a vezetés. A beépített Bluetooth-modul kihangosított telefonálást tesz lehetővé, és számos mobiltelefonnal kompatibilis. A beépített mikrofon és a telefonkönyv elérése lehetőséget ad a biztonságos beszélgetésre vezetés közben. Mobiltelefonján tárolt zenéit Bluetooth-alapú hangátvitellel játszhatja le.


  Technikai adatok

  A kiválóan látható kezelőszervek egyszerre szépek és remekül használhatók: A legfontosabb funkciók vezérlői egymáshoz közel találhatók, így egyszerű a használatuk. Még a csatlakoztatott iPod és iPhone készüléken vagy USB-adathordozón tárolt dalok kiválasztása is zökkenőmentes. A hangerőszabályzóhoz közel lehetséges a források (például CD és iPhone) közötti váltás és a kívánt hangszínbeállítások megadása.

   

      Forrás kiválasztása (rádió, CD/MP3/WMA, AUX, USB és iPod vagy iPhone)
      Hangszínbeállítások megadása

  14 szegmenses, egysoros, 10 karakteres kijelző: A nagy és könnyen látható, 10 karakteres kijelző 14 szegmenses megjelenítéssel segíti elő a kiemelkedő olvashatóságot. Egyetlen pillantással átláthatja az információkat.


  Bluetooth® modul a kihangosított kommunikációhoz, a telefonkönyv eléréséhez és a hangátvitelhez: A beépített Bluetooth-modul kihangosított telefonálást tesz lehetővé, és számos mobiltelefonnal kompatibilis. A beépített mikrofon és a telefonkönyv elérése lehetőséget ad a biztonságos beszélgetésre vezetés közben. Mobiltelefonján tárolt zenéit Bluetooth-alapú hangátvitellel játszhatja le.

      Mobiltelefontól függően.
      A kompatibilis Bluetooth-mobiltelefonokról a www.clarion.com oldalon tájékozódhat.

  Kiváló iPod- és iPhone-csatlakozás: Csak csatlakoztassa iPodját vagy iPhone-ját a fejegység USB-csatlakozójához, és zenéjét máris az autója hangrendszerén játszhatja le. Az iPodot vagy az iPhone-t a fejegység kezelőszerveivel vezérelheti. A fejegységre csatlakoztatott iPod vagy iPhone akkumulátora töltődik is, így teljesen feltöltött készülékkel szállhat ki az autóból.

      Hanglejátszáshoz használja az iPod vagy iPhone készülékhez kapott USB-kábelt.
      A kompatibilis iPod- és iPhone-modellekről a www.clarion.com oldalon  tájékozódhat.

  Az első bemenettel könnyedén csatlakoztathat külső hangforrásokat: Mostanra valószínűleg rengeteg helyen tárolja zenéit a legújabb digitális eszköztől az elhasznált analóg gépig. Bármilyen eszközről is legyen szó, ha van AUX- vagy fejhallgató-kimenete, könnyedén csatlakoztathatja fejegység előlapi AUX-bemenetéhez, hogy továbbra se nélkülözze kedvenc zeneforrásait.


  Intelligent Tune: Az „Intelligent Tune” a Clarion saját fejlesztésű hangtechnológiáit összefogva teszi az autó belső terét kiváló zenehallgatási környezetté. A Dynamic Beat Enhancer szintetizálja a tömörített zene elveszett dinamikatartományát, megközelítve az eredeti hangminőségét, a Sound Restorer technológia révén visszaállítható a tömörített hangadatok eredeti hangminősége, a Virtual Bass pedig mélysugárzó nélkül is erőteljes mélyhangokat biztosít, hogy csak néhányat említsünk az izgalmas hangtechnológiai újdonságok közül.


  Dynamic Beat Enhancer: A tömörített hanganyagok kódolási folyamata a dinamikatartomány mindkét végét levágja, azonban ez a technológia a dinamikatartomány alsó és felső szakaszának szintetizálásával olyan telt és dinamikus hangot biztosít, amely megközelíti az eredeti hangzást.

      Eredeti dinamikatartomány
      Kiterjesztett dinamikatartomány

  Sound Restorer: A hangforrás tömörítése miatt elveszett magas frekvenciájú hangok helyreállítása. Tömörítés nélküli hangfájlok esetén a magas frekvenciájú hangok kiemelése. Eredmény: Teljes zenei élmény még MP3-fájlok esetén is.

  Virtual Bass: Az alacsony frekvenciájú hangok kiterjesztése pszichológiai akusztikus módszerekkel. A Virtual Bass funkció a mélyhangok harmonikus elemeivel egészíti ki az audiojelet, így erősödik a mélytartomány, melynek lejátszására a kisebb hangszórók fizikailag képtelenek – a hatás szinte olyan, mintha egy kiegészítő mélysugárzót hallana.

  7 sávos grafikus hangszínszabályzó: A minden funkcióval felszerelt 7 sávos grafikus hangszínszabályzóval kiemelkedő hatékonysággal vezérelheti a hangspektrumot 60 Hz és 16 kHz között állítható frekvenciákkal és hét sávval. Így a lehető legtöbbet hozhatja ki hangrendszeréből, és saját zenei ízléséhez igazíthatja a megszólaló hangzást.

  Beépített felül- és aluláteresztő szűrők: A beépített felül- és aluláteresztő szűrőkkel pontosan azon a beállításon hallgathatja meg zenéit, ahol kell. A teltebb basszus és a tisztább magas hangok személyesebbé és teljesebbé teszik a zenehallgatás élményét.

  Biztonsági mentés memóriába: A CZ315E speciális flash-memóriát tartalmaz, amely akkor is megőrzi a felhasználó minden tárolt beállítását és kedvencét, ha az egységet leválasztják a jármű tápellátásáról.

  2V / 4 csatornás audio-előkimenet: 2-féle audió előkimeneti beállítással, fejenként két csatornával lehetőség nyílik arra, hogy külső teljesítményerősítőkkel erőteljesebb, kifinomultabb hangrendszert építhessen. Ráadásul a 2-voltos előkimenetek tiszta, jó minőségű jelet biztosítanak az egész hangrendszer számára.


  Részletes Technikai adatok:

  Kijelző és dizájn:

      14 szegmenses kijelző
      10 karakter megjelenítés
      Könnyen áttekinthető, egy soros megjelenítés
      CD Text CD-n található információk megjelenítése a kijelzőn
      ID3 TAG kijelzés
      Levehtő előlap
      Forgó hangerőszabályzó
      Piros Gombvilágítás


  Médialejátszás:

      CD-R/CD-RW/MP3/WMA lejátszás
      MP3/WMA lejátszás USB-n keresztül
      CD/USB lejátszó:
      Lejátszható formátumok: CD/CD-R/CD-RW/MP3/WMA
      Véletlen sorrendű lejátszás/ismétlés
      Könyvtár léptetés

  iPod/iPhone csatlakozás:

      iPod/iPhone kétirányú vezérlés, audió fájlok lejátszása
      Akkumulátor töltési funkció
      Böngészés
      Ismétlés/véletlenszerű lejátszás
      Könyvtár kezelés
      1A töltés USB-n keresztül

  AUX/USB csatlakozó:

      MP3/WMA/WAV lejátszás ID3 TAG támogatássalo az USB-n keresztül
      Előlapi AUX bemenet (3,5 sztereó Jack)
      Kétirányú iPod/iPhone vezérlés USB-n keresztül
      Az USB-n keresztül tölti az okostelefonokat (1A)
      USB-követelmények: USB 1.1/2.0
      USB Fájlrendszer: FAT 12/16/32
      MP3-kódolás: MPEG-1/2 AUDIO layer-3
      WMA-kódolás: Windows Media Audio


  Rádióvevő:

      FM frekvenciasáv 0,05 MHz-es lépésekben: 87,5–108 MHz
      MW frekvenciasáv 9 kHz-es lépésekben: 531–1602 kHz
      LW frekvenciasáv 3 kHz-es lépésekben: 153–279 kHz
      FM használható érzékenység: 10 (dBf)
      FM sztereóelválasztás @1 kHz: 30 (dB)
      FM sztereó frekvenciaátvitel @ ±3 dB: 30-7000 (Hz)
      RDS Tuner: A Radio Data System (RDS), azaz „rádiós adatrendszer”, az Európai Műsorsugárzók Uniója (EBU) által kiadott kommunikációs protokoll szabványa,többfajta információt ír le, például időt, műfajt és előadót, illetve rádióállomás-azonosítást is.
      TA: Traffic Announcement („fontos közlemény”): a TA-t az adás leállítására vagy egy fontos közlemény alatt a hangerő felemelésére használják.)
      PTY: (Program Type (programtípus): 31 előre meghatározott -szabvány - kódot tartalmaz, lehetővé teszi a műfaj szerinti adókeresést.
      REG: Regional (területjel). Főleg olyan országokban használják, ahol nemzeti műsorokat sugároznak az adókon. Ez a funkció megengedi a hallgatónak, hogy a régióját hallgathassa vagy másik régióra válthasson, ahogy átlépnek egy másik régióba.
      EON: Enhanced Other Networks („kiterjesztett egyéb hálózatok”): a vevőkészülék felügyeli a másik hálózatokat vagy állomásokat forgalmi információkért, és automatikusan áthangolja ideiglenesen arra az állomásra.
      RT: Radio Text („rádiós szöveg”): Ezzel a rádióállomások közvetíthetnek egy 64 karakteres, szabad formájú szöveget, ami lehet például egy szlogen vagy a jelenleg játszott dal címe.
      PS: Programme Service (programszerviz): Egy nyolc karakteres állandó vagy változó jel, ami az állomásnevet képviseli. A legtöbb RDS-sel rendelkező rádió megjeleníti. Ha az állomást elraktározzák a rádióban, akkor el fogja rejteni ezt az információt az adott a frekvenciánál.
      AM zajcsökkentés
      30 tárolható rádiófrekvencia (18FM/ 12MW)
      Automatikus állomás tárolás
      Manuális állomáskeresés

  CD játszó:

      CD-R/CD-RW/MP3/WMA lejátszás
      CD Text a CD-n található információk megjelenítése a kijelzőn
      Véletlenszerű lejátszás
      Programozható lejátszás
      Keresés funkció (10 mp belehallgatás a zenékbe)
      Könyvtár ismételt lejátszása
      Összes zene ismételt lejátszása
      Kiválasztott zene ismételt lejátszása
      Böngésző funkció
      Frekvenciaátvitel: 20-20.000 Hz
      Dinamikatartomány: 93 dB
      Teljes harmonikus torzítás: 0,1 %


  Bluetooth:

      Beépített mikrofon
      Telefonkönyv elérés
      Bluetooth alapú hangátvitel zenelejátszáshoz
      Bluetooth verzió: Bluetooth V2.1+EDR


  Erősítő:

      4 x 50 W MOS-FET belső erősítő
      Audio DAC a tökéletes hangzás elérése érdekében
      7 sávos parametrikus EQ a hangzásképek változatos beállításához
      Dynamic Beat Enhancer a valósághű hangminőség érdekében
      Sound Restorer a tömörített magas frekvenciájú hangok helyreállításához
      Virtual Bass az alacsony frekvenciájú hangok kiterjesztéséhez
      Aluláteresztő szűrő a mélysugárzóhoz
      2V / 4 csatornás audio vonalszintű kimenet
      Csatlakoztatható hangszóró impedancia: 4 Ω (4 Ω–8 Ω a megengedett)


  Extrák:

      Intelligent Tune hangtechnológia
      Gyári kormánytávvezérlésre előkészítve (külön megvásárolható adapter szükséges)
      Okostelefon Akkumulátos töltés
      iPod/iPhone vezérlés USB-n keresztül
      2 pár RCA vonalszintű kimenet, (első + hátsó vagy subwoofer)


  Méretek:

      Készülék beépítési méretei: 188 x 58 x 177 mm (szé x ma x mé)
      Tömeg: 1,07 kg

   

  Nincsenek további képek a termékről.