• na-bazare.com
 • Kategóriák
   
  Bevásárlókosár
  0 árucikk
   

  Clarion SRG-1723S 16,5cm két utas autóhifi hangszórószett

  Clarion SRG-1723S 16,5cm két utas autóhifi hangszórószett
  Katt rá a felnagyításhoz
  Ár: 16.990 Ft 12.990 Ft
  Hozzáférhetőség: 2 - 3 nap
  Gyártmány: Clarion

  Menny.: Kosárba rakom

  Clarion SRG-1723S 16,5cm két utas autóhifi hangszórószett


  A nagymúltú Japán gyártó, a Clarion SRG hangszóróival, a gyári rendszereket könnyen továbbfejleszthetjük költséghatékony módon. A legtöbb modell, könnyen illeszthető a különböző járművekhez. Erős stroncium mágnessel szerelték a kiváló dinamikus mélyhang visszaadásért. Az SRG 1723S egy kétutas hangszóró szett 350W zenei teljesitménnyel.


  Technikai adatok

  SRG sorozat: A gyári rendszer továbbfejlesztésének legkönnyebb módja. A Clarion GOOD-sorozatú hangszóróival (komponens rendszerű hangszóró, multiaxiális hangszóró, koaxiális hangszóró, kéttölcséres hangszóró, kiegyensúlyozottan vezérelt magassugárzó) költséghatékony módon érhet el jobb hangminőséget. Többféle típusban is elérhető, amelyek a különböző járművekhez illeszkednek.

  MIPP kónusz: Tölcsér alakú MIPP mélysugárzó az alacsony torzítási szintért és a gyors válaszidőért. A polipropilénbe kevert palarészecskékkel fröccsöntött tölcsér kiváló válaszidőt biztosít, így ideális választás digitális hangforrásokhoz.

  Erős stroncium-mágnes a kiváló dinamikus mélyhang-válaszidőért. A stroncium-mágnes a szokványos ferritmágnesekhez képest sokkal jobb mágneses fluxussűrűséggel rendelkezik, így a dinamikus mélyhangokat egy aránylag kis méretű hangtekerccsel is képes előállítani.

  Kétutas beépíthető magassugárzó, Rugalmas beépítési lehetőségek: A különálló magassugárzó egység süllyesztve vagy kiemelkedve is rögzíthető, így számos módon beépíthető. A kissé kiemelkedő beszerelés a műszerfalra építést, a besimuló beszerelés pedig az oszlopokba való beépítést teszi lehetővé.

  Sorba kötött -6 dB/oktávos hangváltóhálózat: Ez a precíziós hangváltóhálózat lehetővé teszi a hangszórók rugalmas integrálását számos meglévő autós hangrendszerbe, és biztosítja az optimális teljesítményt.


  16.5 cm-es két utas komponens szett
  Mély-közép sugárzó MIPP membrán gumi peremmel
  Erős stroncium mágnessel
  Magas-sugárzó 2.5 cm-es galvanizált PEI neodímium mágnessel
  350 Watt maximális/ 45 Watt RMS teljesítmény
  Frekvencia átvitel: 28 Hz - 35kHz
  Érzékenység: 91dB
  Tartozék hangszórórács

  Nincsenek további képek a termékről.