• na-bazare.com
 • Kategóriák
   
  Bevásárlókosár
  0 árucikk
   

  Clarion SRG-6943R 16x24cm négyutas autóhifi hangszórópár

  Clarion SRG-6943R 16x24cm négyutas autóhifi hangszórópár
  Katt rá a felnagyításhoz
  Ár: 20.990 Ft 17.990 Ft
  Hozzáférhetőség: 2 - 3 nap
  Gyártmány: Clarion

  Menny.: Kosárba rakom  Clarion SRG-6943R 16x24cm-es négyutas hangszórópár


  A nagymúltú Japán gyártó, a Clarion SRG hangszóróival, a gyári rendszereket könnyen továbbfejleszthetjük költséghatékony módon. A legtöbb modell, könnyen illeszthető a különböző járművekhez. Erős stroncium mágnessel szerelték a kiváló dinamikus mélyhang visszaadásért. Az SRG 6943R egy négyutas hangszóró 550W zenei teljesitménnyel.


  Technikai adatok

  SRG széria: A gyári rendszer továbbfejlesztésének legkönnyebb módja. A Clarion GOOD-sorozatú hangszóróival (komponens rendszerű hangszóró, multiaxiális hangszóró, koaxiális hangszóró, kéttölcséres hangszóró, kiegyensúlyozottan vezérelt magassugárzó) költséghatékony módon érhet el jobb hangminőséget. Többféle típusban is elérhető, amelyek a különböző járművekhez illeszkednek.

  MIPP kónusz: Tölcsér alakú MIPP mélysugárzó az alacsony torzítási szintért és a gyors válaszidőért. A polipropilénbe kevert palarészecskékkel fröccsöntött tölcsér kiváló válaszidőt biztosít, így ideális választás digitális hangforrásokhoz.

  Erős stroncium-mágnes a kiváló dinamikus mélyhang-válaszidőért. A stroncium-mágnes a szokványos ferritmágnesekhez képest sokkal jobb mágneses fluxussűrűséggel rendelkezik, így a dinamikus mélyhangokat egy aránylag kis méretű hangtekerccsel is képes előállítani.

  16 x 24 cm-es három utas hangszóró
  Mély-közép sugárzó MIPP membrán gumi peremmel, erős stroncium mágnessel
  A közép-sugárzó 6 cm-es galvanizált PEI
  A magas-sugárzó 1 + 0.8 cm-es PEI dóm
  550 Watt maximális/ 100 Watt szinuszos teljesítmény
  Frekvencia átvitel: 25Hz-35kHz
  Érzékenység: 91dB.

  Nincsenek további képek a termékről.