• na-bazare.com
 • Kategóriák
   
  Bevásárlókosár
  0 árucikk
   

  Mac Audio RACER 320 200mm autóhifi koax hangszóró

  Mac Audio RACER 320 200mm autóhifi koax hangszóró
  Katt rá a felnagyításhoz
  Ár: 21.990 Ft 11.999 Ft
  Hozzáférhetőség: 2 - 3 nap
  Gyártmány: Mac Audio

  Menny.: Kosárba rakom

  Mac Audio RACER 320 200mm autóhifi koax hangszóró

  AZ ÁR EGY PÁRRA ÉRTENDŐ!

  A RACER 320 hangszórók nagy teljesitményével és hatalmas hangnyomásával felhivja magára a figyelmet. Az alacsony tömegű bevont nagy papir membrán nem csak kiváló hatékonyságot, hanem pontos hangvisszaadást is eredményez. A magas és középsugárzókat beépitett PTC hővédelemmel látták el a túlterhelés elkerülése érdekében. Ezüstözött csatlakozásokkal és nagy mágnes védővel szerelték. Természetesen a Német mérnökök ezt a hangszórót is a Klippel lézeres mérőkészülékükkel tökéletesitették. 

   

  Az RACER 320 egy háromutas triaxiális hangszóró, 400W maximális zenei teljesítménnyel, 20cm-es méretben.

   

   

   

   macAudio RACER 320

   

  macAudio RACER 320

   

  Pontos és rugalmas konstrukció. A RACER hangszórók óriási rugalmassággal rendelkeznek, Robosztus és ellenálló alkatrészeket használtak a megalkotásához, mint a stabil, húzott acélkosár, az SPL otimalizált, többrétegű levegőn szárított papir membrán.

   

  Nagy terhelés, jó hőelosztás. Tekintettel arra, hogy egyes esetekben jelentős terhelés éri a hangszóró lengőtekercsét, a macAudio mérnőkei úgy tervezték meg a kosarat, hogy arra szellőző nyílásokat integráltak, a jobb hőelvezetés érdekében.

   

  DIN méretű hangszórók. A DIN méretű hangszóróház kialakítással szinte a legtöbb autótipusba gyári helyre telepihető. Nem kell az ajtót átalakitanunk.

   

  Klippel mérőrendszerrel optimalizálva. A Klippel mérőrendszerrel a macAudio tökéletesiteni tudja a hangszóróit. A géppel optimalizálják a hangszórót, szimetrikus mágneses mezőt hoznak létre lézeres technologiával. Az igy tervezett hangszórók pontosabb és torzitásmentesebb hangvisszaadásra képesek.

   

  Gondosan kiválasztott anyagok, koherens, átfogó koncepció. A hatékonyság szempotjából kulcsfontosságú a membrán, amelynek anyagához, többrétegő, szabad levegőn szárított, bevont papírt használtak, amelyet ezüst festékkel fényeztek.

   

  Könnyű hab membránszél. A speciális hab membránszél egyik előnye a nagyon alacsony súly, ami párosul a rugalmassággal és a jó hatásfokkal.

   

  Magas és középsugárzók. A RACER 320 hangszórók magas és közép sugárzói anódizált polikarbonátok, amelyeket PTC hővédelemmel láttak el a túlterhelés ellen.

   

  Jellegzetes, elegáns és extravagáns. A RACER hangszórók nevében benne van a verseny, ami egybeforr a letisztult designnal. Az alumínium rács gyémántformájú macAudio logó stílust ad.

   

   

  Főbb jellemzők:

   

  Anodizált közép és magassugárzók

  Klippel rendszerrel tökéletesitett mágneses mező és felfüggesztés

  Többrétegű védelemmel ellátott cellulóz membrán

  Speciális, ultrakönnyű lágy perem

  Aluminium rács macAudio logóval

  Tömör acélkosár kiegészítő hangtekercs szellőzéssel

   

  Technikai adatok:

   

  3 utas, triaxiális hangszóró

  Zenei teljesítmény: 400W

  RMS teljesitmény: 100W

  Érzékenység: 92dB

  Impedancia: 4 Ohm

  Frekvencia tartomány: 22-34.000Hz

  Vágási frekvencia: 1.200Hz /3.700Hz

  DIN Méret: 20cm

  Vágási méret: 185mm

  Beépítési mélység: 72mm

   

   

  Tudj meg többet a(z) macAudio márkáról

   

   

  A macAudio 1980 óta elkötelezett a tökéletes hang, a első osztályú német mérnöki munka, a fejlesztés mellett. Elsők között autóhifi termékeket gyártott. Autórádiókat, erősitőt és hangszórókat. Több olyan terméket fejlesztett ki, ami mára szabvány lett a Hifi termékek gyártása során. Mára az egyik legnagyobb Európai gyártó cég, aki autóhifi mellett, autós és szobai multimédiás termékeket, party hangrendszereket gyárt. Termékei erőteljesek, dinamikusak, elegánsak és legújabb technológiával kifejlesztettek. macAudio - Érezd a zenét! 

  Nincsenek további képek a termékről.